ATENA – PASTE 2022 in capitala maslinilor

Atena

Tarif: 465 EUR / persoana in camera dubla (tarif cu reducere Early booking valabil pana la 31.01)

Plecare: sambata, 23 Aprilie 2022

Servicii incluse:

  • Cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel BREEZE BOUTIQUE ATHENS 4* (sau similar) in inima Atenei
  • Participare optionala la Slujba de Inviere la Mitropolia Atenei
  • Excursie optionala la Cap Sounio in Duminica Pastelui, cu pranz traditional
  • Ghid local, insotitor de grup roman sau reprezentant local vorbitor de limba romana pe toata durata programului
  • Bilet de avion Tarom Bucuresti – Atena – Bucuresti cu taxe de aeroport incluse • Transfer de grup aeroport Atena – hotel si retur
  • BONUS! Tur panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole
  • BONUS! Asigurare Medicala si Storno fara limita de varsta Cocktail Travel Protection, fara fransiza (exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid-19)

Pretul nu include:

  • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
  • Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
  • Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera)

Descriere Program:

Ziua 1 (23.04.2022) BUCURESTI – ATENA
Prezentare la Aeroportul Otopeni la ora 13:30 si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:10. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 4*. Turistii doritori, pot participa optional la Slujba de Inviere la Mitropolia din centrul Atenei, aflata la aproximativ 10 minute de hotel.


Ziua 2 (24.04.2022) ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion
Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena – Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km) cu pranz inclus. Cazare la hotel 4* in Atena.
 

Ziua 3 (25.04.2022): ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei – Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana, dar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentului justificator). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* in Atena.
 

Ziua 4 (26.04.2022) ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala si plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantului Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate productii cinematografice romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* in Atena.
 

Ziua 5 (27.04.2022): ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi – BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare dimineata la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la numai 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situeaza în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se elibereaza la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:55 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:30.

Excursii optionale – preturi informative:

•    Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 100 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas.
•    Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 70 €/persoana, incluzand transport auto, pranz/cina la o taverna pe malul marii si asistenta turistica.
•    Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 95 euro/persoana pentru minimum 20 persoane. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.
 

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru un grup de 25 – 29 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 24 persoane, pretul se recalculeaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 21 zile inaintea plecarii.  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Pentru oferte personalizate la alte programe de grup, va rugam sa ne contactati!