Gloria Maris (Adults only) 4*, Zakynthos

⏰ Early Booking 31.03.2022
💵 619 € / pers / sejur 7 nopti incepand cu luna iunie
🛌🏻 Dubla Superioara cu vedere la mare cu Mic Dejun

Zakynthos este una dintre cele mai iubite insule grecesti. Preferata lui Artemis si a lui Apollo, insula te va incanta cu peisaje idilice, ape cristaline, apusuri care-ti taie respiratia si o clima blanda si mereu placuta. Dovada a frumusetii insulei Zakynthos este si denumirea data de venetieni, care au poreclit-o “Il fiore di Levante” care se traduce prin “floarea estului”.  

Top 10 obiective turistice pe care sa le vizitezi

  1. Zakynthos Town (Zante): este capitala si principalul port insulei. Orasul este cochet, cu stradute inguste, magazine de designer, cafenele si taverne. Aici se vad cel mai bine influentele civilizatiile trecute, arhitectura din Zante fiind o combinatie eleganta de neoclasic si venetian. Petreceti o zi descoperind comorile micului oras si faceti o plimbare pe faleza la ceas de seara. 
  2. Argassi: este o statiune foarte cautata de turisti, cu numeroase hoteluri, baruri si taverne. Plaja este exact in fata hotelurilor, organizata cu sezlonguri si umbrelute. Aici poti practica si numeroase sporturi de apa. Localizare: la 4 km de Zakinthos Town (capitala)  
  3. Marines: In Marines poti experimenta viata pe insula Zakynthos ca un localnic. Deloc atins de multimile de turisti, Marines este un sat pitoresc cu o vedere impresionanta asupra marii Ionice. Localnicii inca stau in case traditionale de piatra, iar principala lor ocupatie este agricultura. Localizare: la 31 km de Zakinthos Town (capitala)
  4. Kambi: Satul Kambi merita o vizita pentru a savura un apus de pe dealurile din zona. Cu doar 60 de locuitori, satul are o naturalete si o simplitate cuceritoare. Localizare: la 30 km de Zakinthos Town (capitala) 
  5. Navagio: Navagio este una dintre cele mai frumoase plaje ale Greciei. Cu siguranta o recunosti din zecile de vederi care o infatiseaza. Inconjurata de peretii albi de stanca, cu nisipul auriu care straluceste sub razele soarelui si apa cristalina azur, Navagio este un colt de rai. Pentru o priveliste de ansamblu si cele mai reusite poze, admirati plaja de sus, de la punctul de belvedere. Plaja este renumita si pentru epava barcii care facea transport ilegal de tigari si care a esuat aici in 1983.La Navagio poti ajunge doar cu barca, cand marea este linistita si barcile pot intra in golf. Plecarile se organizeaza din portul Skinari, Agios Nicholaos si Porto Vromi. 
  6. Blue Caves: Coasta de nord a insulei este presarata cu pesteri, care mai de care mai spectaculoase. Albastrul apei se reflecta maiestos pe peretii de stanca, de unde si denumriea de “Pesterile Albastre”. Cea mai mare si usor de vizitat, fiind posibil accesul cu barcuta in pestera, este Kianouon. Plimbarea pe mare pentru a vedea Blue Caves costa in jur de 7 euro / persoana.  
  7. Gerakas: Plaja Gerakas este protejata ca parc natural, fiind locul unde testoasele Caretta Caretta vin sa-si depuna ouale. Plaja este protejata de paznici care fac parte dintr-o asociatie de protectie a testoaselor, primesti pliante care te informeaza despre zona, accesul pe plaja se face doar pe un podet special amenajat, iar dupa ora 19 nu mai poti sta pe plaja. Important de stiut este ca nu exista taverne pe plaja, deci trebuie sa veniti pregatiti. Nisipul este foarte fin si apa cristalina, plaja fiind cautata pentru stat la soare si inot. Localizare: la 18 km de Zakinthos Town (capitala).  
  8. Kalamaki: este cel mai dezvoltat resort turistic al insulei, preferat in special de familii si pasionatii de sporturi de apa. Plaja este o continuare a golfului Laganas si face parte din Parcul Maritim National. In afara de un bar micut pe plaja, locatia este relativ salbatica, cu vegetatie bogata si stanci. Localizare: la 6 km de Zakinthos Town (capitala).  
  9. Laganas: Plaja Laganas se gaseste in golful cu acelasi nume, zona protejata de ecologisti. De aici poti pleca in excursie pentru a vedea testoasele Caretta Caretta. Daca optezi pentru excursia de 2 ore, barca te poarta pe insula Marathonissi din largul golfului pentru balaceala si cand te astepti mai putin, apar si testoasele. Localizare: la 9 km de Zakinthos Town (capitala). 
  10. Banana Beach: este un hot spot in Zakynthos. Asemanatoare cu Navagio, are nisip auriu si ape albastre superbe. Plaja este intesata de baruri cochete, bauturile iti sunt aduse la sezlong, muzica rasuna in boxe, iar sporturile de apa sunt la mare cautare. Aceasta este si cea mai mare plaja a insulei. Localizare: la 14 km de Zakinthos Town (capitala). 
Gloria Maris (Adults Only 17+) (Porto Koukla-Lithakias) (Zakynthos)
Descriere: Acest hotel localizat pe plaja, ofera o atmosfera deosebita; la aproximativ 6 km de aeroportul international.

Localizare: Hotelul este situat in Porto Koukla-Lithakias, pe plaja. Aeroportul este la 10 km, aproximativ 20 de minute demers cu masina.

Plaja: Plaja este publica, mai ingusta cu nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere: Toate tipurile de camera (exectutive cu/fara vedere la mare, junior suite cu/fara vedere la mare, junior suite cu infinity pool shared, junior suite cu jacuzzi exterior, grand suite) dispun de uscator de par, TV satelit, wifi, aer conditionat, balcon, halate & papuci gratuite, seif.

Facilitati:Hotelul este dotat cu: receptie, restaurant a’la carte, pool bar, beach bar, lobby, piscina, beach bar unde se pot servi bauturi si gustari. Servicii medicale la cerere, sezlonguri & umbrele gratuite, room service 24h.

Clasificare oficiala: 3*

Nota informativa:Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie – se plateste la receptie:
– 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
– 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
– 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
– 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
– 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Pentru oferte personalizate, va rugam sa ne contactati!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Capture

Capturedd

339790486

339789751

339788235

339787570

339787015

339786022

339786838

339785065

339784625

339784606

339784080

244349417

159202205

159202196

159201760

255650444

107962827