Parcare Gratuita in Sudul Litoralului Romanesc

Dragi turisti, profitati acum si rezervati cel mai bun Travel Deal pentru sudul #LitoraluluiRomanesc: #Neptun, #Olimp, #Venus, #Jupiter, #Mangalia, #Saturn!

Primăria Mangalia a eliminat taxa de parcare în oraş şi staţiunile arondate – Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter şi Neptun-Olimp, până la sfârşitul actualului sezon estival!

Descopera cele mai avantajoase oferte de cazare:

⁣✅ Hotel Del Mar 3* #Venus, si-a schimbat la inceputul anului 2020 proprietarul, apartinad acum grupului hotelier Del Mar, care detine mai multe unitati de cazare pe litoralul romanesc. Pe langa denumire, hotelul si-a schimbat si serviciile, oferind acum toate mesele sub forma de bufet suedez cu bauturi incluse.
Hotel Del Mar Venus este pozitionat in centru statiunii, pe malul lacului Razelm, langa complex Mera Resort, si la 150 de metri fata de plaja. Chiar lângă proprietate există o staţie de autobuz, iar gara din Mangalia se află la 3 km.

⁣✅ Hotel Opal 3* #Jupiter #CapAurora este situat pe faleza, langa Hotel California, la doar 50 de metri de plaja. Hotel Opal beneficiaza de vecinatatea perfecta a Marii Negre si a Padurii Comorova, cu intinsul albastru al marii de o parte si cel verde al padurii de cealalta parte, cu rasaritul exploziv si apusul molcom, cu tipatul ascutit al pescarusilor si cu trilul vesel al micilor pasari de padure. Un loc in care orice om se poate bucura de spectacolul naturii. In dreptul hotelului Opal faleza este inalta, iar plaja este fragmentata in mici golfulete strajuite de diguri. 

⁣✅ Hotel Cocor 4* #Neptun este dispus paralel cu tarmul marii, iar accesul la el se face foarte usor, din strada principala a statiunii. Hotelul ofera oaspetilor sai dotari si servicii specifice hotelurilor de patru stele: ascensoare ultramoderne, parcare pazita, rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati, personal pregatit pentru ingrijirea copiilor, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri. Cele doua piscine pentru adulti si bazinul pentru copii sunt o alternativa convenabila la aglomeratia de pe plaja. Tot pentru relaxare, sunt amenajate terase, unde se poate servi masa in aer liber.

⁣⁣✅ Hotel Academy 3* este pozitionat in zona nordica a statiunii #Venus, aproape de intrarea dinspre Cap Aurora, la 50 de metri de plaja. Hotel Academy este amplasat intr-o zona care abunda in verdeata, oferind vacante linistite. Hotelul dispune de 125 de spatii de cazare dotate cu facilitati standard(119 camere duble, 3 camere duble de lux, 3 apartamente). Pe langa spatiile de cazare, Hotel Academy dispune de teren de sport, loc destinat recreerii  si destinderii pentru copii, parcare. In imediata vecinatate se gasesc multe restaurantele.

⁣⁣✅ Hotel Carmen Azzuro 4* (fostul Lidia) este situat in centrul statiunii #Venus, la aproximativ 50 de metri de plaja. Hotelul este structurat pe cinci nivele si este ideal pentru turistii care doresc cazare in vecinatatea marii si apreciaza linistea statiunii Venus. Hotelul pune la dispozitie camere duble prevazute cu mobilier modern, TV, frigider si balcon. Datorita pozitionarii hotelului, o parte dintre camere au vedere catre mare. Pe langa facilitatile de cazare, Hotel Carmen Azzuro Venus dispune de restaurant propriu cu terasa si bar de zi. 

⁣⁣✅ Hotel Majestic 3* #Jupiter este situat in nordul statiunii, foarte aproape de statiunea Neptun, si la cativa pasi de Lacul Jupiter.
Hotel Majestic Jupiter a fost renovat complet in anul 2003, si de atunci a mai suferit periodic reconditionari si modernizari.
Hotel Majestic Jupiter face parte, alaturi de mai multe hoteluri de pe litoral, din grupul hotelier Perla Majestic. In prezent ofera servicii de cazare si masa de tip all inclusive, precum si numeroase variante de petrecere a timpului liber, oferind oaspetilor sai spatii de joasca pentru copii, piscina, terase, gradina.

⁣⁣✅ Hotel Cometa 3* #Jupiter este amplasat in centrul statiunii, la aproximativ 20 de metri de plaja. Hotelul se inalta pe 8 etaje si va pune la dispozitie 220 de spatii de cazare. Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerelor au vedere catre mare. Hotel Cometa Jupiter este prevazut cu 3 lifturi care faciliteaza accesul catre camere. Locul de joaca pentru copii si accesul la internet wireless sunt facilitati de care oaspetii hotelului beneficiaza gratuit. In dreptul hotelului plaja este lata, iar marea formeaza un golf, care asigura o intrare lina in apa linistita.

⁣⁣✅ Hotel Apollo 3* #Neptun este amplasat aproape de centrul statiunii, la 100 de metri de gara si 800 de metri de mare. Hotelul este construit pe 5 etaje si dispune de camere duble cu 2 paturi. Spatiile de cazare au o suprafata de 16 mp si sunt dotate cu bai proprii cu cadita de dus, televizor cu cablu TV, frigider si aer conditionat. Toate camerele de la etaj sunt prevazute cu balcoane. Hotel Apollo Neptun mai dispune de salon pentru mic dejun cu terasa si bar de zi. In holul hotelului turistii au acces la internet wireless.

⁣⁣✅ Hotel Sanda 2*+ #Venus este situat in nord-vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita, la aproximativ 500 metri de plaja. Se invecineaza cu hotelurile Corina si Raluca si este inconjurat de mult spatiu verde.
Hotelul Sanda este construit pe 3 etaje si a fost  renovat, toate camerele au grup sanitar propriu renovat cu cadita si dus, balcon.

⁣⁣✅ Hotel Carmen 3* #Venus este situat in centrul statiunii Venus, chiar pe promenada cu magazine si la 50 de metri de plaja, Hotel Carmen ofera camere cu balcon si un restaurant cu o terasa de vara. Hotelul a fost complet renovat in anul 2018.Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu. Fiecare unitate cuprinde, de asemenea, o baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite. Camerele au balcon.

⁣⁣✅ Hotel Majestic 3* situat in zona centrala a statiunii #Olimp, la mica distanta fata de plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, majoritatea camerelor au vedere la mare. Hotelul este construit pe 13 etaje si a fost renovat complet in anul 2002. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului care ofera preparate apartinand bucatariei romanesti si internationale. 

Pentru rezervari te asteptam cu drag la sediul agentiei de luni pana vineri sau ne poti contacta oricand la:

📧 Email: [email protected]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

📞 Tel / Whatsapp: 0771349409, 0771349637⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

#hailadrum #ideidevacante #parcaregratuita #litoral #relaxare #mangalia #neptun# olimp #venus #jupiter #saturn

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Hotel Del Mar VENUS

Hotel Opal JUPITER

Hotel Cocor Spa NEPTUN

Hotel Academy VENUS

Hotel Carmen Azzuro VENUS

Hotel Majestic JUPITER

Hotel Cometa JUPITER

Hotel Apollo NEPTUN

Hotel Sanda VENUS

Hotel Carmen VENUS

Hotel Majestic OLIMP